Home  >  Training & Advies  >  Presentatie trainingen  >  Presentatietraining neemt spreekangst weg!


Presentatietraining neemt spreekangst weg

Bij sommige mensen breekt het angstzweet uit bij het idee: moeten spreken in het openbaar voor een flinke groep mensen. Menigeen kijkt dagenlang op tegen het houden van een presentatie voor een zaal vol collega's. Speciaal voor hen biedt Hetsen & Partners Training- en Adviesbureau een presentatietraining, waarna het presenteren van bijvoorbeeld een plan stukken makkelijker zal gaan. Aan de hand van trainingen of workshops helpt een trainingsacteur om van spreekangst of zenuwen voor een toespraak af te komen. Hiervoor komen enthousiasme en overtuigingskracht in de plaats.
 
Presentatietraining: Leren presenteren met een trainingsacteur

Een professionele, ervaren trainingsacteur oefent met de deelnemers het houden van een goede presentatie of speech. Tijdens de workshops en oefeningen let de acteur onder meer op de lichaamshouding, het gebruik van de stem, overtuigingskracht en op de manier waarop de cursist interactie probeert te bewerkstelligen met zijn toehoorders. Hij voorziet de cursisten tijdens de presentatietraining van feedback, die direct kan worden toegepast tijdens het vervolg van de training. Ook in de nabespreking krijgen de deelnemers persoonlijke feedback, zodat het geven van presentaties in het vervolg stukken soepeler verloopt.
 
Trainingsacteurs: ook voor diverse andere trainingen

Trainingsacteurs van bureau Hetsen & Visschers zijn naast presentatietrainingen inzetbaar voor diverse andere trainingen op het gebied van gedrag en vaardigheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan trainingen in het houden van functioneringsgesprekken, sociale vaardigheidstrainingen, coaching in beter samenwerken, een leiderschap training of trainingen hulp bij zakelijke gesprekken. In ons landelijke netwerk van meer dan 70 acteurs en actrices en co-trainers is altijd een geschikte train(st)er te vinden voor de wensen en doelen van uw training en organisatie.
 

Naam
E-mail
Telefoonnummer
Uw vraag of reactie
Verificatie code*
 

* De verficatie code is: 56189

Workshop 'Hoe het effect van een training te meten'
U leidt uw mensen voortdurend op en dat is een goede zaak. Maar weet u ook of de training/opleiding effect heeft?... meer >

Hobéon erkend aanbod voor veiligheidskundigen/ arbeidshygiënisten
... meer >

Ondersteuning en begeleiding bij de communicatie van reorganisatie- en veranderingsprocessen
... meer >

Versterken van veilig gedrag
Hoe spreek je collega's aan op onveilig gedrag met behoud van een goede relatie?... meer >