Home  >  Over ons

 

Wie zijn de mensen achter Hetsen & Partners

Hetsen & Partners is een samenwerkingsverband van 15 trainers die uw advies en opleidingsvraag van het begin tot het einde kunnen verzorgen.
Alle trainers zijn zeer kundig in het geven van gedrags- en vaardigheidstrainingen. Zowel in het bedrijfsleven, de zakelijke dienstverlening, bij overheden en dienstverlenende organisaties.
Als bureau zijn we breed inzetbaar en daarnaast zijn er terreinen waarop we extra expertise en ervaring hebben, t.w. Managementdevelopment, Verandertrajecten, Veiligheid en Onderwijs.

Wij werken altijd op zeer interactieve wijze, praktijk- en resultaatgericht. Veel trainers van ons bureau hebben een achtergrond als docent drama. Daardoor oefenen zij op een effectieve wijze en met een grote variëteit aan werkvormen met de deelnemers.

De trainers werken nauw samen bij de diverse opdrachten in verschillende branches en inspireren en versterken elkaar. Het Bureau bestaat sinds 1989 en is werkzaam in het hele land. Het wordt geleid door Jan Hetsen en Claudia Mies. Samen met u bekijken zij wie van ons team u het beste van dienst kan zijn.

Hetsen & Partners is erkend als onderwijsinstelling door het Ministerie/CPION èn als opleidingsinstelling erkend door de Hobéon en Registerleraar. 

Dit betekent tevens ook dat we uw opdrachten BTW vrij kunnen verzorgen.


Jan Hetsen heeft de Voortgezette Opleiding Management, Organisatie en Beleid en een jarenlange werkervaring als o.a. manager, adviseur en trainer in diverse sectoren. Jan is CRKBO en Hobéon gecertificeerd. Hij heeft enkele specialismen ontwikkeld, zoals veiligheid (cultuur), het aanspreken bij onveilig gedrag, resultaatgericht leidinggeven, commerciele gespreksvoering en teamontwikkeling. Hij heeft tevens een opleiding docent Drama en een Regieopleiding gevolgd. Vanuit deze achtergrond wordt hij ook als coach en dagvoorzitter gevraagd.
 

Claudia Mies heeft een universitaire studie Rechten gevolgd en diverse opleidingen op het gebied van management, marketing en communicatie. Zij heeft een jarenlange werkervaring als manager, relatiebeheerder en communicatieadviseur in de profit en non profitsector. Al vele jaren werkt Claudia als trainer, adviseur en coach en begeleidt zij management developmenttrajecten, teambijeen komsten, interactieve bijeenkomsten, etc. Verder verzorgt zij o.a. het Gecertificeerde aanbod voor Bewindvoerders WSNP/BPBI, advocatuur en overige juridische sector. Zij is CRKBO geregistreerd en heeft een Pedagogisch Didactische Aantekening.  

Onze trainers werken interactief, praktijk- en oplossingsgericht. Ze gaat uit van de kracht van mensen en bevorderen zelfsturing om de eigen invloed en aandeel in minder effectieve situaties aan te pakken. Ze maken gebruik van diverse methodieken zoals bijv. TA, NLP, RET en provocatieve coaching.


Heeft U een wens, een idee, een vraag of een probleem?
Neem vrijblijvend contact met ons op.
Samen met u kijken we wie van ons team u het beste van dienst kan zijn.

desgewenst geven wij u graag referenties!


Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.
Mocht er, ondanks alle zorgvuldigheid, toch iets niet naar wens zijn en wilt u hierover een klacht indienen, dan kunt u dit kenbaar maken aan de hand van ons klachtenreglement.

 

Met vriendelijke groeten,
Jan Hetsen en Claudia Mies

 

Naam
E-mail
Telefoonnummer
Uw vraag of reactie
Verificatie code*
 

* De verficatie code is: 56089

Workshop 'Hoe het effect van een training te meten'
U leidt uw mensen voortdurend op en dat is een goede zaak. Maar weet u ook of de training/opleiding effect heeft?... meer >

Hobéon erkend aanbod voor veiligheidskundigen/ arbeidshygiënisten
... meer >

Ondersteuning en begeleiding bij de communicatie van reorganisatie- en veranderingsprocessen
... meer >

Versterken van veilig gedrag
Hoe spreek je collega's aan op onveilig gedrag met behoud van een goede relatie?... meer >